Inredningsbutiker i Borensberg

Annons:
I staden Borensberg finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 4 inredningsbutiker i Borensberg som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Borensberg som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Borensberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Borensberg som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Borensberg (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Borensberg.

Inredningsbutiker i Borensberg

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Borensberg. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Carutcha Hus & Hem AB
Visselmyrav. 7
590 31 BORENSBERG


Restaurang Bettina AB
Brunneby 303
590 28 BORENSBERG


Haga Produkter HB
Trädgårdsg. 35
590 31 BORENSBERGKeramiktorget
Lönsås Herrängen 602


Annons:

Fakta om Borensberg

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Antal invånare: 2886, år 2010

Här hittar du mer information om Borensberg.

Heminredning i Borensberg

Att hitta en inredningsbutik i Borensberg som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Borensberg kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Borensberg som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Östergötland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.