Inredningsbutiker i Kimstad

Annons:
I staden Kimstad finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Kimstad som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kimstad som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kimstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kimstad som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kimstad (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kimstad.

Inredningsbutiker i Kimstad

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kimstad. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Nostalgiladan
Melby Landsjö
610 20 Kimstad


Inredica
Bodav. 39
610 20 Kimstad


Annons:

Fakta om Kimstad

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Antal invånare: 1510, år 2010

Här hittar du mer information om Kimstad.

Heminredning i Kimstad

Att hitta en inredningsbutik i Kimstad som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kimstad kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kimstad som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Östergötland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.