Inredningsbutiker i Kisa

Annons:
I staden Kisa finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 5 inredningsbutiker i Kisa som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kisa som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kisa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kisa som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kisa (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kisa.

Inredningsbutiker i Kisa

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kisa. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Demerx i Kinda AB
Kalmarv. 14
590 38 KISA


Ternstedt Invent AB
Enebyg. 50
590 38 KISA


Roths Snickeri AB
Industriv. 5
590 38 KISA


Esmeralda Interiör
Nyhägnsg. 13
590 36 KISA


Björnes Magasin
Valling. 2
590 37 Kisa


Annons:

Fakta om Kisa

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Antal invånare: 3687, år 2010

Här hittar du mer information om Kisa.

Heminredning i Kisa

Att hitta en inredningsbutik i Kisa som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kisa kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kisa som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Östergötland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.