Inredningsbutiker i Linghem

Annons:
I staden Linghem finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Linghem som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Linghem som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Linghem.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Linghem som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Linghem (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Linghem.

Inredningsbutiker i Linghem

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Linghem. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Lanthem Karin Lönnberg
Frö Frituna
585 63 LINGHEM


Glasir - Glas, Kristall & Present
Kråksångsv. 81
585 65 LINGHEM


HB Kinnox
Kråksångsv. 81
585 65 LINGHEM


Annons:

Fakta om Linghem

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Antal invånare: 2804, år 2010

Här hittar du mer information om Linghem.

Heminredning i Linghem

Att hitta en inredningsbutik i Linghem som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Linghem kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Linghem som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Östergötland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.