Heminredning - Lindholms Interiörhuset AB

Annons:
Lindholms Interiörhuset AB är ett företag eller verksamhet i orten Linköping som driver inredningsbutik eller säljer olika typer av heminredning i Östergötland. Om du är intresserad av vilket sortiment och utbud av inredningsprodukter som Lindholms Interiörhuset AB erbjuder kan du använda nedanstående kontaktuppgifter. Behöver du vägbeskrivning till butiken eller företaget så finns också en karta.

De flesta inredningsbutiker med heminredning som Lindholms Interiörhuset AB säljer inredningsdetaljer som möbler, lampor, prydnadssaker, mattor, tavlor, textilier och belysning som exempel.

Kontaktuppgifter för Lindholms Interiörhuset AB

Lindholms Interiörhuset AB
Tornbyv. 3
582 73 Linköping
013 - 25 22 70


Karta och vägbeskrivning till Lindholms Interiörhuset AB

Om du vill besöka Lindholms Interiörhuset AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:

Övrig heminredning i Linköping - Östergötland

Om det skulle vara så att Lindholms Interiörhuset AB inte kan erbjuda all typ av heminredning i Linköping som du behöver så kan du ta en titt på inredningsbutiker som ligger i samma stad som Lindholms Interiörhuset AB samt även i Östergötland, eller något angränsande län. Bästa pris och utbud får man om man besöker flera olika inredningsbutiker.

Kommenterat om Lindholms Interiörhuset AB i Linköping


Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.