Inredningsbutiker i Båstad

Annons:
I staden Båstad finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 10 inredningsbutiker i Båstad som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Båstad som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Båstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Båstad som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Båstad (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Båstad.

Inredningsbutiker i Båstad

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Båstad. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Marbodal
Hallandsv.
269 36 Båstad


Design House Stockholm/Open
Boarpsv. 133
269 95 BÅSTAD


Magasinet i Båstad - Skandinavisk Design & Kvalitet sedan 1982
Köpmansg. 68
269 31 BÅSTAD


Kähr, Hemkähr
Köpmansg. 30
269 35 BÅSTAD


Hjalmarssons Bygg AB, Berndt
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


Boarps Snickerifabrik AB
Toftahögsv. 32
269 91 BÅSTAD


Jörgen Söderberg Snickeri & Inredning
Brattenborgsv. 108
269 96 Båstad


Claerence House AB
Köpmansg. 47 J
269 33 BÅSTAD


Kisek Antikvitet Konst o Inredning
Agardhsg. 43
269 33 BÅSTAD


Flowerhouse Båstad
Köpmansg. 32
269 35 BÅSTAD


Annons:

Fakta om Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Antal invånare: 4961, år 2010

Här hittar du mer information om Båstad.

Heminredning i Båstad

Att hitta en inredningsbutik i Båstad som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Båstad kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Båstad som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.