Heminredning - Design House Stockholm/Open

Annons:
Design House Stockholm/Open är ett företag eller verksamhet i orten Båstad som driver inredningsbutik eller säljer olika typer av heminredning i Skåne. Om du är intresserad av vilket sortiment och utbud av inredningsprodukter som Design House Stockholm/Open erbjuder kan du använda nedanstående kontaktuppgifter. Behöver du vägbeskrivning till butiken eller företaget så finns också en karta.

De flesta inredningsbutiker med heminredning som Design House Stockholm/Open säljer inredningsdetaljer som möbler, lampor, prydnadssaker, mattor, tavlor, textilier och belysning som exempel.

Kontaktuppgifter för Design House Stockholm/Open

Design House Stockholm/Open
Boarpsv. 133
269 95 BÅSTAD
0431 - 733 45


Karta och vägbeskrivning till Design House Stockholm/Open

Om du vill besöka Design House Stockholm/Open kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:

Övrig heminredning i Båstad - Skåne

Om det skulle vara så att Design House Stockholm/Open inte kan erbjuda all typ av heminredning i Båstad som du behöver så kan du ta en titt på inredningsbutiker som ligger i samma stad som Design House Stockholm/Open samt även i Skåne, eller något angränsande län. Bästa pris och utbud får man om man besöker flera olika inredningsbutiker.

Kommenterat om Design House Stockholm/Open i Båstad


Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.