Inredningsbutiker i Billesholm

Annons:
I staden Billesholm finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Billesholm som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Billesholm som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Billesholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Billesholm som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Billesholm (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Billesholm.

Inredningsbutiker i Billesholm

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Billesholm. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Bjällerklang
Böketoftav. 31
267 72 BILLESHOLM


Borgavads Bygg Snickeri Design
Västervångsv. 8
267 71 Billesholm


Ixacon AB
Fiberg. 3
267 73 Billesholm


Annons:

Fakta om Billesholm

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Antal invånare: 2910, år 2010

Här hittar du mer information om Billesholm.

Heminredning i Billesholm

Att hitta en inredningsbutik i Billesholm som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Billesholm kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Billesholm som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.