Inredningsbutiker i Bjärnum

Annons:
I staden Bjärnum finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 11 inredningsbutiker i Bjärnum som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Bjärnum som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Bjärnum.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Bjärnum som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Bjärnum (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Bjärnum.

Inredningsbutiker i Bjärnum

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Bjärnum. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Nya Farstorps Kök AB
Hågnarpsv. 10
280 20 BJÄRNUM


Inoff Inred AB
Norra v. 43
280 20 BJÄRNUM


Perssons Snickerier
Hörröd 1468
280 20 BJÄRNUM


My Secret Rooms AB
Slåtterv. 12
280 20 BJÄRNUMNya Inredningar Bjärnum AB
HågnarpsvLindbergs Möbler i Bjärnum AB
Verumsv. 9


Amac AB
Vallg. 3
280 20 BJÄRNUMIngmars Möbler AB
Södra


Soul Living AB
0451 - 71 09 00Pl Möbler AB
Snickarev. 2
280 20 BJÄRNUM


Awinto AB
070 - 556 28 56Annons:

Fakta om Bjärnum

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Antal invånare: 2674, år 2010

Här hittar du mer information om Bjärnum.

Heminredning i Bjärnum

Att hitta en inredningsbutik i Bjärnum som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Bjärnum kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Bjärnum som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.