Inredningsbutiker i Fleninge

Annons:
I staden Fleninge finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 4 inredningsbutiker i Fleninge som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Fleninge som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Fleninge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Fleninge som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Fleninge (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Fleninge.

Inredningsbutiker i Fleninge

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Fleninge. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Bali Idéernas Hus AB
Djurhagshusvägen 119 A
254 77 FLENINGE


Cherrypicking, AB
Djurhagshusvägen 214
254 77 FLENINGE


Fleninge Motellservice KB
Västkustvägen 387
254 77 FLENINGE


Whiteart HB
Västkustvägen 413
254 77 FLENINGE


Annons:

Fakta om Fleninge

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Antal invånare: 192, år 2010

Här hittar du mer information om Fleninge.

Heminredning i Fleninge

Att hitta en inredningsbutik i Fleninge som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Fleninge kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Fleninge som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.