Inredningsbutiker i Genarp

Annons:
I staden Genarp finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 8 inredningsbutiker i Genarp som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Genarp som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Genarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Genarp som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Genarp (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Genarp.

Inredningsbutiker i Genarp

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Genarp. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Topas Interiör & Design AB
Lådv. 4
247 71 Genarp


Ingela Gyllenkrok Design AB
Gödelöv 211
247 98 GENARP


Erikshjälpen Second Hand
Risav. 2
247 72 GENARP


Caroli Bygg & Design AB
Önneslöv 1062
247 98 GENARP


Chateau Nöff HB
S. Ugglarp 642
247 98 GENARPLivsrum Kök AB
ö


Ingela Gyllenkrok Design
Gödelöv 211
247 98 GENARP


Mojah Produktion KB
Hjortstigen 7 A
247 72 GENARP


Annons:

Fakta om Genarp

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Antal invånare: 2892, år 2010

Här hittar du mer information om Genarp.

Heminredning i Genarp

Att hitta en inredningsbutik i Genarp som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Genarp kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Genarp som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.