Inredningsbutiker i Glimåkra

Annons:
I staden Glimåkra finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Glimåkra som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Glimåkra som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Glimåkra.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Glimåkra som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Glimåkra (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Glimåkra.

Inredningsbutiker i Glimåkra

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Glimåkra. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Snickaregården Glimåkra AB
Fabriksg. 15
280 64 GLIMÅKRA


Glimakra of Sweden AB
Kilingevägen 13
280 64 GLIMÅKRA


Glimåkra Möbelaffär AB
Hantverksg. 11
280 64 GLIMÅKRA


Annons:

Fakta om Glimåkra

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Antal invånare: 1386, år 2010

Här hittar du mer information om Glimåkra.

Heminredning i Glimåkra

Att hitta en inredningsbutik i Glimåkra som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Glimåkra kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Glimåkra som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.