Inredningsbutiker i Höganäs

Annons:
I staden Höganäs finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 6 inredningsbutiker i Höganäs som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Höganäs som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Höganäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Höganäs som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Höganäs (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Höganäs.

Inredningsbutiker i Höganäs

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Höganäs. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Köksvänner AB
Bruksg. 36
263 39 Höganäs


Dan Olsson Bygg o Inredning AB
Fredsg. 7
263 38 HÖGANÄS


Höganäs Specialsnickeri
Bruksg. 35
263 39 HöganäsRama - In
Kustv. 51


Marie Olsson Inredning
Hamng. 17
263 39 Höganäs


Nilssons Snickeri AB
Smältareg. 4
263 39 Höganäs


Annons:

Fakta om Höganäs

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Antal invånare: 14107, år 2010

Här hittar du mer information om Höganäs.

Heminredning i Höganäs

Att hitta en inredningsbutik i Höganäs som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Höganäs kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Höganäs som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.