Inredningsbutiker i Höör

Annons:
I staden Höör finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 7 inredningsbutiker i Höör som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Höör som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Höör.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Höör som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Höör (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Höör.

Inredningsbutiker i Höör

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Höör. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Incendi Glasblåseri HB
Stenskogsv. 2
243 30 Höör


Atelje Matti
Stanstorp Karl Johans v. 16
243 93 HÖÖR


Wivecas Home & Harmony
Industrig. 18
243 32 HöörKöpmanshuset I Höör
Järnvägsg


Koistinen Karl
Vallmov. 3
243 39 HÖÖR


XL Bygg i Höör AB
Bangårdsg. 17
243 32 Höör


Presenten I Höör AB
Diskusgränd 6
243 33 HÖÖR


Annons:

Fakta om Höör

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Antal invånare: 7865, år 2010

Här hittar du mer information om Höör.

Heminredning i Höör

Att hitta en inredningsbutik i Höör som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Höör kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Höör som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.