Inredningsbutiker i Hörby

Annons:
I staden Hörby finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 7 inredningsbutiker i Hörby som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Hörby som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Hörby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Hörby som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Hörby (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Hörby.

Inredningsbutiker i Hörby

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Hörby. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

JI Bygg Jonny Isaksson
Timan 6799
242 95 Hörby


Woody Bygghandel, PoG Hörby
Slagtoftav. 13
242 31 Hörby


IdéVerkstan Formgivning Snickeri Inredning
Timan 6126
242 95 Hörby


Karlsson Bildemontering
Äspinge 581
242 95 Hörby


Unique Wood Interiors HB
Äspinge 5082
242 95 Hörby


Butik Älva
Torgg. 11
242 31 Hörby


Frosty Paws Design HB
Köinge 6823
242 92 HÖRBY


Annons:

Fakta om Hörby

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Antal invånare: 7085, år 2010

Här hittar du mer information om Hörby.

Heminredning i Hörby

Att hitta en inredningsbutik i Hörby som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Hörby kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Hörby som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.