Inredningsbutiker i Kävlinge

Annons:
I staden Kävlinge finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Kävlinge som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kävlinge som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kävlinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kävlinge som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kävlinge (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kävlinge.

Inredningsbutiker i Kävlinge

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kävlinge. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Lödde Profilkök KB
Storg. 47
244 39 KÄVLINGE


Hejdes Trävaru AB
Bygdeg. 1
244 31 KÄVLINGE


Annons:

Fakta om Kävlinge

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Antal invånare: 9046, år 2010

Här hittar du mer information om Kävlinge.

Heminredning i Kävlinge

Att hitta en inredningsbutik i Kävlinge som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kävlinge kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kävlinge som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.