Inredningsbutiker i Killeberg

Annons:
I staden Killeberg finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Killeberg som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Killeberg som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Killeberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Killeberg som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Killeberg (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Killeberg.

Inredningsbutiker i Killeberg

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Killeberg. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Linnéan Blommor i Älmhult AB
Kongstorpsv. 6
280 72 Killeberg


Annons:

Fakta om Killeberg

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland. Strax utanför Killeberg passerar riksväg 23 mellan Malmö och Växjö. I nutiden finns i Killeberg fortfarande kvar en kombinerad livsmedelsbutik/servering, ett sadelmakeri, en bilverkstad och tre frisersalonger.

Yta: 105,12 hektar
Antal invånare: 585, år 2010

Här hittar du mer information om Killeberg.

Heminredning i Killeberg

Att hitta en inredningsbutik i Killeberg som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Killeberg kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Killeberg som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.