Inredningsbutiker i Kivik

Annons:
I staden Kivik finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 4 inredningsbutiker i Kivik som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kivik som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kivik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kivik som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kivik (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kivik.

Inredningsbutiker i Kivik

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kivik. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Konsthantverksgruppen Kaos
MELLBY SKOLA
277 35 Kivik


Kiviks Konst O Hantverk
Eliselundsv. 11
277 30 KIVIK


Linneventum i Uppsala AB
Killebacken 11
277 31 Kivik


Havängsbodarna AB
Brog. 12
277 30 KIVIK


Annons:

Fakta om Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Antal invånare: 960, år 2010

Här hittar du mer information om Kivik.

Heminredning i Kivik

Att hitta en inredningsbutik i Kivik som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kivik kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kivik som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.