Heminredning - Konsthantverksgruppen Kaos

Annons:
Konsthantverksgruppen Kaos är ett företag eller verksamhet i orten Kivik som driver inredningsbutik eller säljer olika typer av heminredning i Skåne. Om du är intresserad av vilket sortiment och utbud av inredningsprodukter som Konsthantverksgruppen Kaos erbjuder kan du använda nedanstående kontaktuppgifter. Behöver du vägbeskrivning till butiken eller företaget så finns också en karta.

De flesta inredningsbutiker med heminredning som Konsthantverksgruppen Kaos säljer inredningsdetaljer som möbler, lampor, prydnadssaker, mattor, tavlor, textilier och belysning som exempel.

Kontaktuppgifter för Konsthantverksgruppen Kaos

Konsthantverksgruppen Kaos
MELLBY SKOLA
277 35 Kivik
0414 - 711 06


Karta och vägbeskrivning till Konsthantverksgruppen Kaos

Om du vill besöka Konsthantverksgruppen Kaos kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:

Övrig heminredning i Kivik - Skåne

Om det skulle vara så att Konsthantverksgruppen Kaos inte kan erbjuda all typ av heminredning i Kivik som du behöver så kan du ta en titt på inredningsbutiker som ligger i samma stad som Konsthantverksgruppen Kaos samt även i Skåne, eller något angränsande län. Bästa pris och utbud får man om man besöker flera olika inredningsbutiker.

Kommenterat om Konsthantverksgruppen Kaos i Kivik


Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.