Inredningsbutiker i Lerberget

Annons:
I staden Lerberget finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Lerberget som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Lerberget som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Lerberget.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Lerberget som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Lerberget (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Lerberget.

Inredningsbutiker i Lerberget

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Lerberget. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

B.K.L Inredning & Design AB
Östra v. 6
263 52 Lerberget


Annons:

Fakta om Lerberget

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Antal invånare: 2700, år 2010

Här hittar du mer information om Lerberget.

Heminredning i Lerberget

Att hitta en inredningsbutik i Lerberget som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Lerberget kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Lerberget som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.