Inredningsbutiker i Limhamn

Annons:
I staden Limhamn finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 9 inredningsbutiker i Limhamn som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Limhamn som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Limhamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Limhamn som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Limhamn (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Limhamn.

Inredningsbutiker i Limhamn

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Limhamn. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Linnéa Interiör AB
Linnég. 39
216 14 Limhamn


Glasinredarna i Malmö AB
Limhamnsv. 111
216 13 LIMHAMN


Cellier
Geijersg. 2
216 18 Limhamn


Wågat & Schöönt
Linnég. 26
216 14 Limhamn


Röing Arkitekter AB
Järnvägsg. 17
216 14 Limhamn


Eva Martinsson Inredning & Inspiration AB
Järnvägsg. 28
216 14 Limhamn


Graces Harwigsson Möbelrenovering & Inredning
Kalkbrännerig. 27
216 11 LIMHAMN


Woodstock Bygg & Inredning AB
Linnég. 65
216 15 LIMHAMNSprudla Inredning & Inspiration
Järnvägsg. 28


Annons:

Fakta om Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Antal invånare: 5674, år 2010

Här hittar du mer information om Limhamn.

Heminredning i Limhamn

Att hitta en inredningsbutik i Limhamn som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Limhamn kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Limhamn som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.