Inredningsbutiker i Lomma

Annons:
I staden Lomma finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Lomma som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Lomma som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Lomma.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Lomma som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Lomma (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Lomma.

Inredningsbutiker i Lomma

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Lomma. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Cosita AB
Vegag. 1
234 32 Lomma


Kudde & Kandelaber AB
Strandv. 96 B
234 31 LOMMA


DUD Arkitektur
070 - 572 91 47Annons:

Fakta om Lomma

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Antal invånare: 10837, år 2010

Här hittar du mer information om Lomma.

Heminredning i Lomma

Att hitta en inredningsbutik i Lomma som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Lomma kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Lomma som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.