Inredningsbutiker i Lund

Annons:
I staden Lund finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 6 inredningsbutiker i Lund som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Lund som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Lund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Lund som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Lund (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Lund.

Inredningsbutiker i Lund

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Lund. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Växtvårdarna Grön Interiör
Kalkstensv. 7
224 78 Lund


Lundasnickerier AB
Fältspatv. 3
224 78 Lund


Arendala Inredningslackering
Arendala Smedja 683
224 78 Lund


Lammhults Biblioteksdesign AB
Odlarev. 16
226 60 LUND


Miljögården
Avtalsv. 2
227 61 LUND


Tornbo Möbler
Kalkstensv. 23
224 78 Lund


Annons:

Fakta om Lund

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Antal invånare: 82800, år 2010

Här hittar du mer information om Lund.

Heminredning i Lund

Att hitta en inredningsbutik i Lund som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Lund kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Lund som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.