Inredningsbutiker i Oxie

Annons:
I staden Oxie finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 6 inredningsbutiker i Oxie som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Oxie som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Oxie.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Oxie som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Oxie (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Oxie.

Inredningsbutiker i Oxie

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Oxie. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Brösarp Köket HB
Törringev. 19
238 41 OXIE


Rosvalls Måleri AB
Kristinas g. 1
238 37 Oxie


Bentram AB
Oshögav. 34
238 32 OXIE


Nordisk Möbeltransport & Städservice AB
Sofiedalsv. 10
238 37 Oxie


HARi international AB
Svängedammsg. 1
238 37 Oxie


Lindsjösnickeri
Galaxg. 52
238 37 Oxie


Annons:

Fakta om Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Antal invånare: 11493, år 2010

Här hittar du mer information om Oxie.

Heminredning i Oxie

Att hitta en inredningsbutik i Oxie som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Oxie kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Oxie som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Skåne.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.