Inredningsbutiker i Katrineholm

Annons:
I staden Katrineholm finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 9 inredningsbutiker i Katrineholm som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Katrineholm som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Katrineholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Katrineholm som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Katrineholm (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Katrineholm.

Inredningsbutiker i Katrineholm

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Katrineholm. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Ninas Kammare
Köpmang. 12
641 30 Katrineholm


New Style Sweden
Bondeg. 33
641 45 Katrineholm


Önska
Hantverkareg. 3
641 30 Katrineholm


Sköna Gertruds Te & Kaffe AB
Sköna Gertruds v. 12
641 37 KATRINEHOLM


Boutique Topaz
Stensättersg. 31
641 46 KATRINEHOLM


Mjuka Mattor Och Golv I Katrineholm AB
Fredsg. 34
641 30 Katrineholm


Möbelhuset Sörmlands Bo AB
Videv. 1
641 49 Katrineholm


JYSK AB
Starrv. 14
641 49 Katrineholm


Sänghuset Katrineholm AB
Storg. 12 C
641 45 Katrineholm


Annons:

Fakta om Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Antal invånare: 21993, år 2010

Här hittar du mer information om Katrineholm.

Heminredning i Katrineholm

Att hitta en inredningsbutik i Katrineholm som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Katrineholm kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Katrineholm som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Södermanland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.