Inredningsbutiker i Stallarholmen

Annons:
I staden Stallarholmen finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Stallarholmen som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Stallarholmen som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Stallarholmen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Stallarholmen som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Stallarholmen (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Stallarholmen.

Inredningsbutiker i Stallarholmen

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Stallarholmen. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Mitt Gröna Rum Iréne Wretström
Nybble 21
645 96 Stallarholmen


Karin Lindström AB
Källarbacken 6
645 61 Stallarholmen


Annons:

Fakta om Stallarholmen

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Antal invånare: 1623, år 2010

Här hittar du mer information om Stallarholmen.

Heminredning i Stallarholmen

Att hitta en inredningsbutik i Stallarholmen som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Stallarholmen kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Stallarholmen som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Södermanland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.