Inredningsbutiker i Älta

Annons:
I staden Älta finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Älta som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Älta som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Älta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Älta som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Älta (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Älta.

Inredningsbutiker i Älta

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Älta. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Pimo AB
Apelv. 22
138 35 älta


Grillty AB
Lövkojevägen 45
138 39 ältaMedinan
Evalundsv


Annons:

Fakta om Älta

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Antal invånare: 9989, år 2010

Här hittar du mer information om Älta.

Heminredning i Älta

Att hitta en inredningsbutik i Älta som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Älta kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Älta som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Stockholm.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.