Inredningsbutiker i Bandhagen

Annons:
I staden Bandhagen finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 11 inredningsbutiker i Bandhagen som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Bandhagen som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Bandhagen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Bandhagen som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Bandhagen (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Bandhagen.

Inredningsbutiker i Bandhagen

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Bandhagen. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

YAKOUB, MAHMOUD
Hagsätra Torg 12
124 73 BANDHAGEN


Zoran Goranman AB
Glanshammarsg. 66
124 71 BANDHAGEN


Terryson HB
Stallarholmsv. 50 A
124 59 BANDHAGEN


Galax Present Magasinet HB
Högdalsgången 17 Högdalen Centrum
124 54 Bandhagen


Glaseriet
Stålbogav. 43
124 56 Bandhagen


Hellquist, Carin
Skebokvarnsv. 29
124 33 BANDHAGEN


Malmcrona Malmcrona HB
Skebokvarnsv. 125
124 52 BandhagenAl Mustafa Heminredning
Askersundsg


Moblernet.se och Tjänster
Vallhornsg. 24
124 61 Bandhagen


JYSK AB
Högdalsgången 19 Högdalen Centrum
124 54 Bandhagen


Gonzalez Arias Städservice
Bandhagsplan 4
124 32 Bandhagen


Annons:

Fakta om Bandhagen

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Antal invånare: 5 948, år 2011

Här hittar du mer information om Bandhagen.

Heminredning i Bandhagen

Att hitta en inredningsbutik i Bandhagen som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Bandhagen kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Bandhagen som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Stockholm.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.