Inredningsbutiker i Farsta

Annons:
I staden Farsta finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 9 inredningsbutiker i Farsta som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Farsta som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Farsta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Farsta som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Farsta (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Farsta.

Inredningsbutiker i Farsta

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Farsta. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Inomhus Interiör i Stockholm AB
Farstaplan 25 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Cervera Farsta Centrum
Farsta Torg 7 Farsta Centrum
FARSTA


Lagerhaus AB
Farsta Torg 26
FARSTA


Enklare Liv
Storforsplan 11 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Gallerix
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Indiska
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Garn Butiken Karins Presentaffär
Larsbodav. 70
123 41 Farsta


Chilli AB
Farstaplan 20 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Rubber Consulting
Sirapsv. 9
123 56 Farsta


Annons:

Fakta om Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Antal invånare: 12 673 , år 2012

Här hittar du mer information om Farsta.

Heminredning i Farsta

Att hitta en inredningsbutik i Farsta som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Farsta kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Farsta som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Stockholm.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.