Inredningsbutiker i Handen

Annons:
I staden Handen finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Handen som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Handen som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Handen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Handen som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Handen (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Handen.

Inredningsbutiker i Handen

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Handen. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Village
Runstensv. 1 Haninge Centrum
136 46 Handen


In & Finn
Runstensv. 1
136 46 Handen


Södertörns Ventilationsrengöring Och Sanering AB
Vendelsöv. 51
136 44 Handen


Annons:

Fakta om Handen

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Antal invånare: 11 524, år 2003

Här hittar du mer information om Handen.

Heminredning i Handen

Att hitta en inredningsbutik i Handen som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Handen kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Handen som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Stockholm.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.