Inredningsbutiker i Järna

Annons:
I staden Järna finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Järna som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Järna som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Järna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Järna som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Järna (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Järna.

Inredningsbutiker i Järna

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Järna. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Marie Bygg AB
Sporrmakarv. 56
153 30 Järna


Ramén Förvaltnings HB
Säby
153 91 JÄRNA


Fejpo AB
Ullängsv. 1
153 30 Järna


Annons:

Fakta om Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Antal invånare: 6 377, år 2010

Här hittar du mer information om Järna.

Heminredning i Järna

Att hitta en inredningsbutik i Järna som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Järna kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Järna som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Stockholm.