Inredningsbutiker i Kista

Annons:
I staden Kista finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 10 inredningsbutiker i Kista som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kista som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kista.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kista som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kista (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kista.

Inredningsbutiker i Kista

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kista. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Kista Galleria
Danmarksg. 14
164 53 KISTA


Francina Presenthörna
Oslog. 17
164 31 KISTA


Indiska
Kista Torg 6 Kista Galleria
164 42 KISTA


Desenio AB
Isafjordsg. 30 A
164 40 KISTA


Glasförlaget Fq AB
Färög. 3
164 40 KISTAHusby Tobak & Video HB
Edvard


Redcheck AB
Kista Galleria
164 53 KISTAKista Möbler
Vejleg


Kista Dagverksamhet
Vejleg. 7
164 44 KISTA


JYSK
Danmarksg. 42 A
164 91 KISTA


Annons:

Fakta om Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Antal invånare: 12 027, år 2014

Här hittar du mer information om Kista.

Heminredning i Kista

Att hitta en inredningsbutik i Kista som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kista kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kista som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Stockholm.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.