Inredningsbutiker i Kungsängen

Annons:
I staden Kungsängen finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 4 inredningsbutiker i Kungsängen som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kungsängen som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kungsängen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kungsängen som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kungsängen (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kungsängen.

Inredningsbutiker i Kungsängen

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kungsängen. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Stålhammar HB, J
V. Rydsv. 106
196 31 KUNGSÄNGEN


Ishtar Taxi
Björnbärsstigen 12
196 34 Kungsängen


Kungsängens Presentbod HB
Rankhusv. 38 S
196 31 KUNGSÄNGEN


Kungsängen Försäljning AB
Mätarv. 3
196 37 KUNGSÄNGEN


Annons:

Fakta om Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Antal invånare: 9 382, år 2010

Här hittar du mer information om Kungsängen.

Heminredning i Kungsängen

Att hitta en inredningsbutik i Kungsängen som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kungsängen kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kungsängen som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Stockholm.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.