Heminredning - Planera Skafferi

Annons:
Planera Skafferi är ett företag eller verksamhet i orten Lidingö som driver inredningsbutik eller säljer olika typer av heminredning i Stockholm. Om du är intresserad av vilket sortiment och utbud av inredningsprodukter som Planera Skafferi erbjuder kan du använda nedanstående kontaktuppgifter. Behöver du vägbeskrivning till butiken eller företaget så finns också en karta.

De flesta inredningsbutiker med heminredning som Planera Skafferi säljer inredningsdetaljer som möbler, lampor, prydnadssaker, mattor, tavlor, textilier och belysning som exempel.

Kontaktuppgifter för Planera Skafferi

Planera Skafferi
Stockholmsv. 60 A
181 42 Lidingö
08 - 545 838 40


Karta och vägbeskrivning till Planera Skafferi

Om du vill besöka Planera Skafferi kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:

Övrig heminredning i Lidingö - Stockholm

Om det skulle vara så att Planera Skafferi inte kan erbjuda all typ av heminredning i Lidingö som du behöver så kan du ta en titt på inredningsbutiker som ligger i samma stad som Planera Skafferi samt även i Stockholm, eller något angränsande län. Bästa pris och utbud får man om man besöker flera olika inredningsbutiker.

Kommenterat om Planera Skafferi i Lidingö


Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.