Inredningsbutiker i Skärholmen

Annons:
I staden Skärholmen finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 14 inredningsbutiker i Skärholmen som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Skärholmen som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Skärholmen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Skärholmen som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Skärholmen (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Skärholmen.

Inredningsbutiker i Skärholmen

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Skärholmen. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

SKHLM Skärholmen Centrum
Bredholmsg. 4
127 48 Skärholmen


H&G Souvenir AB
Falkholmsgränd 3
127 46 Skärholmen


Lagerhaus
Lillholmsgången 2
127 48 Skärholmen


Indiska
Bredholmsg. 8
127 48 Skärholmen


Gx Sverige AB
Storholmsg. 3 -3 Skärholmens Centrum
127 48 Skärholmen


TGR
Bredholmsg. 14
127 48 Skärholmen


Cegen, Ilhami
Idholmsv. 140
127 47 SKÄRHOLMEN


Gamla stans Souvenirer
Falkholmsgränd 3
127 46 Skärholmen


Colobane
Idholmsv. 99
127 47 SKÄRHOLMEN


Familjenspresenter
Skärholmsgången 32
127 48 Skärholmen


Kjp Möbelagentur
Gränsholmsbacken 10
127 44 Skärholmen


Alanza Möbler AB
Oxholmsgränd 4
127 48 SkärholmenVårberg Möbler HB
Vårbergsplan


Dabin Möbler
Vårbergsplan 17
127 43 SKÄRHOLMEN


Annons:

Fakta om Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Antal invånare: 8488, år 2014

Här hittar du mer information om Skärholmen.

Heminredning i Skärholmen

Att hitta en inredningsbutik i Skärholmen som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Skärholmen kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Skärholmen som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Stockholm.