Inredningsbutiker i Stockholm

Annons:
I staden Stockholm finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 9 inredningsbutiker i Stockholm som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Stockholm som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Stockholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Stockholm som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Stockholm (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Stockholm.

Inredningsbutiker i Stockholm

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Stockholm. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Svensk Slöjd
Nybrog. 23
114 39 Stockholm


Styling Homes
Kallskärsg. 5
115 33 STOCKHOLM


Walles & Walles AB
Birger Jarlsg. 81
113 56 Stockholm


Lin & Fin HB
Kindstug. 10
111 31 STOCKHOLM


Plan ett
Birger Jarlsg. 32
114 29 STOCKHOLM


Stockholms Sovrum AB
Lindhagensg. 118 5tr bredvid Systembolaget
112 51 Stockholm


Floweropen Stockholm (Blomsterhallen)
Birger Jarlsg. 116
114 20 Stockholm


Royal Mood AB
Norrlandsg. 13
111 43 Stockholm


Bohem inredning
Linnnégatan 28-30
114 47 Stockholm


Annons:

Fakta om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Antal invånare: 1 372 565, år 2010

Här hittar du mer information om Stockholm.

Heminredning i Stockholm

Att hitta en inredningsbutik i Stockholm som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Stockholm kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Stockholm som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Stockholm.