Inredningsbutiker i Tumba

Annons:
I staden Tumba finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 4 inredningsbutiker i Tumba som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Tumba som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Tumba.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Tumba som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Tumba (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Tumba.

Inredningsbutiker i Tumba

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Tumba. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Södra Ram
Kassmyrabrinken 5
147 33 TUMBA


Dizajnboden
Enbacken 42
147 33 TUMBA


Södra Glas AB
Tunav. 38
147 42 TUMBA


Rem-Pol Import Export
Vreta Backe 26
147 44 TUMBA


Annons:

Fakta om Tumba

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Antal invånare: 37 852, år 2010

Här hittar du mer information om Tumba.

Heminredning i Tumba

Att hitta en inredningsbutik i Tumba som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Tumba kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Tumba som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Stockholm.