Inredningsbutiker i Bälinge

Annons:
I staden Bälinge finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Bälinge som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Bälinge som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Bälinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Bälinge som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Bälinge (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Bälinge.

Inredningsbutiker i Bälinge

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Bälinge. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Butik Biskopsgården
Kyrkbacken
740 22 BÄLINGE


Linnés Kammare
Vallhovs Säteri 6
743 86 Bälinge


Biskopsgården Interiör & Mode, AB
Kyrkbacken 7
743 86 Bälinge


Annons:

Fakta om Bälinge

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Antal invånare: 2437, år 2010

Här hittar du mer information om Bälinge.

Heminredning i Bälinge

Att hitta en inredningsbutik i Bälinge som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Bälinge kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Bälinge som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Uppsala.