Inredningsbutiker i Bålsta

Annons:
I staden Bålsta finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 4 inredningsbutiker i Bålsta som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Bålsta som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Bålsta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Bålsta som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Bålsta (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Bålsta.

Inredningsbutiker i Bålsta

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Bålsta. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Lilla rummet
Tiundav. 8
746 34 Bålsta


Eikkala
Stockholmsv. 20 B
746 33 BÅLSTA


Önska
Hästskov. 14
746 93 BÅLSTA


MAHZONI Inredning Mode Syateljé
Bålsta Centrum
746 32 Bålsta


Annons:

Fakta om Bålsta

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Antal invånare: 14147, år 2010

Här hittar du mer information om Bålsta.

Heminredning i Bålsta

Att hitta en inredningsbutik i Bålsta som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Bålsta kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Bålsta som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Uppsala.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.