Inredningsbutiker i Knivsta

Annons:
I staden Knivsta finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Knivsta som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Knivsta som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Knivsta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Knivsta som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Knivsta (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Knivsta.

Inredningsbutiker i Knivsta

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Knivsta. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Ateljé Unika Händer Ekonomisk Förening
Stenbrottsgatan 1 H
741 47 KNIVSTA


Woodpath Sweden AB
Dalabacken 18
741 94 KNIVSTA


Msj - Butik Unik
Edeby 220
741 91 Knivsta


Annons:

Fakta om Knivsta

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Antal invånare: 7081, år 2010

Här hittar du mer information om Knivsta.

Heminredning i Knivsta

Att hitta en inredningsbutik i Knivsta som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Knivsta kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Knivsta som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Uppsala.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.