Inredningsbutiker i Östervåla

Annons:
I staden Östervåla finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Östervåla som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Östervåla som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Östervåla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Östervåla som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Östervåla (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Östervåla.

Inredningsbutiker i Östervåla

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Östervåla. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Andrum
Kilgrändsv. 1 C
740 46 ÖSTERVÅLA


Eva-Lotta Kroon Gunnarsson
Torgv. 1
740 46 ÖSTERVÅLA


Annons:

Fakta om Östervåla

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Antal invånare: 1595, år 2010

Här hittar du mer information om Östervåla.

Heminredning i Östervåla

Att hitta en inredningsbutik i Östervåla som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Östervåla kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Östervåla som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Uppsala.