Inredningsbutiker i Tierp

Annons:
I staden Tierp finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 4 inredningsbutiker i Tierp som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Tierp som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Tierp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Tierp som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Tierp (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Tierp.

Inredningsbutiker i Tierp

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Tierp. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Innebutiken I Tierp AB
Skolg. 2
815 40 TierpSilvestris Konsult HB
Bolstan


Camomillas Blommor AB
Bangårdsg. 12
815 41 TIERP


Chicbohem AB
Barbo 116
815 91 Tierp


Annons:

Fakta om Tierp

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Antal invånare: 5587, år 2010

Här hittar du mer information om Tierp.

Heminredning i Tierp

Att hitta en inredningsbutik i Tierp som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Tierp kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Tierp som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Uppsala.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.