Inredningsbutiker i Filipstad

Annons:
I staden Filipstad finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 5 inredningsbutiker i Filipstad som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Filipstad som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Filipstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Filipstad som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Filipstad (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Filipstad.

Inredningsbutiker i Filipstad

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Filipstad. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Blomstertösen
St. Torget 3 F
682 30 FILIPSTAD


HB Inramad Inredning
Vikg. 5 C
682 30 FILIPSTADOxbrogårdens Café
Yngshyttev. 11


Tygshopen i Filipstad
Kalle Knopares v. 8
682 34 FILIPSTADBergwalls Möbel & Interiör AB
Hertig


Annons:

Fakta om Filipstad

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Antal invånare: 6022, år 2010

Här hittar du mer information om Filipstad.

Heminredning i Filipstad

Att hitta en inredningsbutik i Filipstad som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Filipstad kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Filipstad som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Värmland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.