Inredningsbutiker i Karlskoga

Annons:
I staden Karlskoga finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 18 inredningsbutiker i Karlskoga som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Karlskoga som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Karlskoga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Karlskoga som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Karlskoga (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Karlskoga.

Inredningsbutiker i Karlskoga

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Karlskoga. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Önska Tre Glas
Kilg. 4
691 31 KARLSKOGA


Seniorfixaren I Örebro Och Värmlands Län
Åkerbärsv. 6
691 47 Karlskoga


Bergslagscenter
Labinhöjdsv. 9
691 47 Karlskoga


Dollarstore
Skogsbov. 25
691 47 Karlskoga


Konsum Värmland Ekonomisk Förening
Källmossvägen
691 52 KarlskogaAffection/Mansion
Källmossv


Saffran & Kardemumma
Björkbornsv. 10 Nobelmuseet
691 33 KARLSKOGA


Nobelt Interiör AB
Hotellg. 9
691 31 KARLSKOGA


Anns Pyssel & Porslin
Mårbackav. 15 C
691 38 Karlskoga


Partaj Karlskoga AB
K-Center
691 31 KARLSKOGANille
Centrumleden 25


Värmecenter VVS & Kyla AB
Oxelbergsg. 1
691 31 KARLSKOGA


Retromix I Linnebäck
Linnebäck 431
691 93 KARLSKOGA


Gjutarboden AB
Glimmerv. 7
691 45 Karlskoga


JYSK
Labinhöjdsv. 1
691 47 Karlskoga


Vita Rummet
Bergsmansg. 17
691 31 KARLSKOGA


Hus no 4
Slåtterv. 27
691 36 Karlskoga


Lindas Lycka AB
V. Lonntorp 156
691 91 KARLSKOGA


Annons:

Fakta om Karlskoga

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Antal invånare: 27084, år 2010

Här hittar du mer information om Karlskoga.

Heminredning i Karlskoga

Att hitta en inredningsbutik i Karlskoga som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Karlskoga kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Karlskoga som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Värmland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.