Inredningsbutiker i Hörnefors

Annons:
I staden Hörnefors finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Hörnefors som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Hörnefors som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Hörnefors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Hörnefors som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Hörnefors (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Hörnefors.

Inredningsbutiker i Hörnefors

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Hörnefors. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Kroknålen Tapetserarverkstad
Industriv. 32
905 31 Hörnefors


Annons:

Fakta om Hörnefors

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Antal invånare: 2542, år 2010

Här hittar du mer information om Hörnefors.

Heminredning i Hörnefors

Att hitta en inredningsbutik i Hörnefors som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Hörnefors kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Hörnefors som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västerbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.