Inredningsbutiker i Kåge

Annons:
I staden Kåge finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Kåge som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kåge som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kåge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kåge som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kåge (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kåge.

Inredningsbutiker i Kåge

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kåge. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

5rum - Inredningsbutiken i Kåge
Nyg. 1
934 31 KÅGE


Maries Ram & Vackra Ting
Frostkåge 123
934 92 Kåge


Annons:

Fakta om Kåge

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Antal invånare: 2248, år 2010

Här hittar du mer information om Kåge.

Heminredning i Kåge

Att hitta en inredningsbutik i Kåge som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kåge kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kåge som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västerbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.