Inredningsbutiker i Vilhelmina

Annons:
I staden Vilhelmina finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Vilhelmina som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Vilhelmina som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Vilhelmina.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Vilhelmina som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Vilhelmina (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Vilhelmina.

Inredningsbutiker i Vilhelmina

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Vilhelmina. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

MIO
Videv. 54
912 32 Vilhelmina


Bo Bra i Vilhelmina Fastigheter & El AB
Volgsjöv. 3 A
912 34 Vilhelmina


Annons:

Fakta om Vilhelmina

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Antal invånare: 3657, år 2010

Här hittar du mer information om Vilhelmina.

Heminredning i Vilhelmina

Att hitta en inredningsbutik i Vilhelmina som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Vilhelmina kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Vilhelmina som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västerbotten.