Heminredning - Nordhem Inredning, AB

Annons:
Nordhem Inredning, AB är ett företag eller verksamhet i orten Härnösand som driver inredningsbutik eller säljer olika typer av heminredning i Västernorrland. Om du är intresserad av vilket sortiment och utbud av inredningsprodukter som Nordhem Inredning, AB erbjuder kan du använda nedanstående kontaktuppgifter. Behöver du vägbeskrivning till butiken eller företaget så finns också en karta.

De flesta inredningsbutiker med heminredning som Nordhem Inredning, AB säljer inredningsdetaljer som möbler, lampor, prydnadssaker, mattor, tavlor, textilier och belysning som exempel.

Kontaktuppgifter för Nordhem Inredning, AB

Nordhem Inredning, AB
G. Ådalsv. 148
871 53 Härnösand
0611 - 232 90


Karta och vägbeskrivning till Nordhem Inredning, AB

Om du vill besöka Nordhem Inredning, AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:

Övrig heminredning i Härnösand - Västernorrland

Om det skulle vara så att Nordhem Inredning, AB inte kan erbjuda all typ av heminredning i Härnösand som du behöver så kan du ta en titt på inredningsbutiker som ligger i samma stad som Nordhem Inredning, AB samt även i Västernorrland, eller något angränsande län. Bästa pris och utbud får man om man besöker flera olika inredningsbutiker.

Kommenterat om Nordhem Inredning, AB i Härnösand


Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.