Inredningsbutiker i Matfors

Annons:
I staden Matfors finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Matfors som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Matfors som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Matfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Matfors som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Matfors (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Matfors.

Inredningsbutiker i Matfors

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Matfors. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

EM Matfors Möbler
Centrumg. 13
864 31 Matfors


Annons:

Fakta om Matfors

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Antal invånare: 3201, år 2010

Här hittar du mer information om Matfors.

Heminredning i Matfors

Att hitta en inredningsbutik i Matfors som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Matfors kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Matfors som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västernorrland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.