Inredningsbutiker i Mellansel

Annons:
I staden Mellansel finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 4 inredningsbutiker i Mellansel som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Mellansel som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Mellansel.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Mellansel som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Mellansel (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Mellansel.

Inredningsbutiker i Mellansel

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Mellansel. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Helen Karlsson
Tingshusg. 20
895 40 MELLANSEL


Anderssons Ram
Backv. 1
895 40 MELLANSEL


Te & Kaffe Boden
Järnvägsg. 39
895 40 MELLANSEL


Mobjörkens Hantverk
Vasmon 5
895 95 MELLANSEL


Annons:

Fakta om Mellansel

Mellansel är en tätort i Ångermanland. Mellansel ligger omkring tre mil nordväst om Örnsköldsvik och invid Anundsjösjön. Orten ligger vid Stambanan genom övre Norrland. Vid Mellansel finns även Mellansels flygplats.

Yta: 232,80 hektar
Antal invånare: 827, år 2010

Här hittar du mer information om Mellansel.

Heminredning i Mellansel

Att hitta en inredningsbutik i Mellansel som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Mellansel kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Mellansel som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västernorrland.